Desembrood

Brood maak je o.a. met gist. Behalve desembrood; bij deze soort wordt de gist vervangen door een zgn. moederdeeg. Een papje van (volkoren)meel of bloem met water, dat uren, soms dagen heeft kunnen rijzen. In dat desempapje doen de melkzuurbacteriƫn en natuurlijke gisten vanzelf hun werk. Desembrood is wat steviger dan gistbrood. Door de lange rijstijd heeft het brood een bijzondere, volle smaak. De knapperige korst maakt de smaakbeleving compleet.

Bestel uw koekjes nu online

CONTACT

Boulangerie Kroesen

Industrieweg 22

7921 JP Zuidwolde

mobiel: (06) 23 76 61 60

Mail: info@boulangeriekroesen.nl

kvk: 61273937

Markten

Dinsdag Wapenveld Klapperdijk 08:30-14:30 uur
Woensdag Hengelo Marktplein 08:30-17:00 uur
Donderdag Lemmer Fedde Schurerplein 14:00-17:00 uur
Vrijdag Leeuwarden Zaaiveld 09:00-17:00 uur
Zaterdag Hengelo Marktplein 08:30-17:00 uur