Desembrood
Brood maak je o.a. met gist. Behalve desembrood; bij deze soort wordt de gist vervangen door een zgn. moederdeeg. Een papje van (volkoren)meel of bloem met water, dat uren, soms dagen heeft kunnen rijzen. In dat desempapje doen de melkzuurbacteriƫn en natuurlijke gisten vanzelf hun werk. Desembrood is wat steviger dan gistbrood. Door de lange rijstijd heeft het brood een bijzondere, volle smaak. De knapperige korst maakt de smaakbeleving compleet.
CONTACT
Boulangerie Kroesen
Industrieweg 22
7921 JP Zuidwolde
mobiel: (06) 23 76 61 60
Mail: info@boulangeriekroesen.nl
kvk: 61273937
Markten
Dinsdag | Wapenveld | Klapperdijk | 08:30-14:30 uur |
Woensdag | Hengelo | Marktplein | 08:30-17:00 uur |
Donderdag | Lemmer | Fedde Schurerplein | 14:00-17:00 uur |
Vrijdag | Leeuwarden | Zaaiveld | 09:00-17:00 uur |
Zaterdag | Hengelo | Marktplein | 08:30-17:00 uur |